Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Retete de suflet
Ficatul de pui este preferatul meu in materie de carne, de aceea pregatesc destul de des.
Curatam bine ficatul de pielite si il taiem in jumatati. Il spalam cu apa rece si il scurgem bine.
Tocam ceapa fin si o punem la calit inrtr-o tigaie adanca impreuna cu uleiul si un praf de sare. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam ficateii si amestecam ocazional pana se albesc pe toate partile si nu mai lasa sange.
Stingem cu rosiile si putina apa calda. Adaugam foile de dafin, piperul, zaharul si fierbem pana se leaga sosul.
Inainte de a opri focul potrivim de sare. Adaugam si usturoiul dupa ce am oprit focul si amestecam usor.
Servim ficateii cu mamaliga.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult